Камиони до 7.5т

Снимка Марка Модел
MERCEDES SPRINTER 314 CDI, 4.7м.,Евро-6C
MERCEDES SPRINTER 315 CDI,3.5т.Дълга База-ФАБРИЧНО НОВ
MITSUBISHI CANTER
MERCEDES SPRINTER 314 CDI, Дълга БазаEuro-6C
NISSAN L35 T135.75-ХЛАДИЛЕН